top of page

Maison Slash testte "Retteketet van Feestjespret" en dat vinden wij VET COOL


Het ultra-coole online magazine Maison Slash (volg ze / NU!) testte het spelpakket "Retteketet van Feestjespret" uit!

"Feestdagen zijn "errug gesjellig" om al je familie en vrienden nog eens te zien, en lekker bij te kletsen. Maar dat is vaak zonder onze luidruchtige en opgedraaide kinderen gerekend die vaak (heel) snel beginnen zeuren van 'ik verveel me' en 'mag ik op de tablet?'. Aha! De speeldoos "Retteketet-van-Feestjespret" belooft jou de nodige rust en je kinderen het nodige entertainment. Benieuwd! Precies wat slashparent Ingrid nodig had afgelopen week, en daarom een test meer dan waard." 


"HOUDT DEZE (SCHERMLOZE!) SPEELDOOS JOUW KINDEREN BEZIG TIJDENS HET FAMILIEFEEST?"

Mmmm... Wij geloven van wel! Ingrid Renders van Maison Slash deed de test met als testpanel 4 neefjes tussen de 7 en 9 jaar oud.


Haar conclusie:

"Vraag me niet wat het doel is van het spel. Ik weet het niet. WANT IK WAS BENEDEN MET DE GROTE MENSEN AAN HET PRATEN. Ik werd gedurende 1,5 uur (!!) niet gestoord. Nooit gedacht dat het zou lukken. En al zeker niet omdat de kinderen òòk een Nintendo Switch mee hadden om op te gamen. Maar zelfs dat hield ze niet van een good old gezelschap-spel met knutsels. (En mijn kinderen houden niet eens van knutselen!)

Sorry van alle uitroeptekens en hoofdletters, maar ik kan nog steeds niet geloven hoe een geweldig schot in de roos deze Retteketet-van-Feestjespret is! Echt VET."


Comments


bottom of page